It's Five O'clock Tea
יותר קל ממה שנדמה - כוסיות בצק פריך ללא גלוטן, במילוי רך עשיר
של קרם אגוזים שוקולד
מה צריך?
לבצק -
2 כוסות שקדים טחונים
3/4 כוס קמח שקדים מופחת שומן
80 גר חמאה רכה / או 70 מ"ל שמן קוקוס
11/2 כפית דבש ג'ינג'ר / מייפל
למילוי - קרם אגוזים שוקולד 85%
לערבב חומרי בצק, ללוש לבצק אחיד, להניח במקרר לשעה.
לכדרר כדור קטן, לרפד תבניות סיליקון קטנות,
להכניס לתנור חם, 170°, אפייה קצרה, לבדוק לאחר 10 -15 דק.
מייד כשצבע מתחיל להשתנות לעקוב צמוד, להוציא, לקרר. לחלץ
למלא לפני הגשה בקרם אגוזים שוקולד 85%