top of page

שאלתם אותנו

 

למה שקוף שזה טבעי ?

בחרנו בשם שמטרתו להעביר מסר שקוף וברור שהמזונות שלנו עשויים רכיבים טבעיים, וכל המידע שעליהם שקוף, אמין ובטוח.

מה אתם מייצרים?

אנחנו מייצרים מזונות טבעיים, בריאים, איכותיים וטעימים: חמאות וטחינות של אגוזים וזרעים, גרנולה ללא חיטה וחטיפי פירות

איך להחליט מה טוב לילדים?

חפשו את המזון/חטיף הבריא! אנחנו מציעים שתקראו בהקפדה את רשימת הרכיבים, חשוב שיהיו ברורים ושתזהו אותם. שימו לב, רכיב בכמות הגבוהה ביותר יהיה ראשון, ובכמות הנמוכה ביותר אחרון. הקפידו לקרוא גם את טבלת הערך התזונתי, העדיפו רמה נמוכה של סוכר, נתרן ושימוש בשומנים טובים.

- בפרימיום, כדי לסייע ולעודד בחירה בריאה צבענו בירוק, בטבלת הרכיבים, את הערכים הקיימים ברמה טובה מאוד ואפילו מצויינת, לפי המלצת הFDA – מנהל המזון והתרופות האמריקאי.

האם חטיפים יכולים להיות בריאים?

חטיפים שאינם ממתקים, ושהם מזינים וטובים יכולים להיות בהחלט בעלי ערך מוסף, בידקו את הערך התזונתי והתאימו אותו לדרישות התזונתיות של ילדיכם ולעיתוי המתאים.

גרנולה. למה אנחנו בעדה?

  • זו ארוחה מושלמת  - משביעה, קלילה ומשתדכת בקלות לכל תוספת: יוגורט, סלט פירות

  • היא החטיף האולטימטיבי -  מוכן וזמין, רק קחו איתכם מנה קטנה

  • היא בסיס נהדר לעוגיות שתכינו מהר ובלי מאמץ

  • ילדים אוכלים גרנולה?

    למה לא? גרנולה היא בעצם דגנים להם אנחנו מוסיפים מעט נטיפי שוקולד טוב. הגרנולה עדינה במתיקותה והיא ארוחה נהדרת ומועדפת לילדים שאוהבים דגני בוקר למיניהם.

גרנולה או  קורנפלקס, מה עדיף?

גרנולה תמיד עדיפה על קורנפלקס, היא מכילה רק דברים שאתם אוהבים ומכירים, וללא עיבוד תעשייתי רק אפייה בתנור.

הגרנולה ללא גלוטן?

הגרנולה מכילה שיבולת שועל, אינה מכילה חיטה, ומיוצרת במפעל נקי מחיטה או כל רכיב המכיל גלוטן.

חמאת קוקוס. מה זה?

חמאת קוקוס היא רק 'בשר הקוקוס' (החלק הלבן)

מה ההבדל בין חמאת קוקוס, שמן, קרם או חלב קוקוס?

הבדל בולט הוא ב% השומן: שמן קוקוס = 100% שמן/ חמאת קוקוס 65% שמן/ קרם קוקוס 24% שמן/ מי קוקוס 17% שמן

הבדל נוסף - בטוהר/תספות: בשמן קוקוס ובחמאת קוקוס אין שום תוספות, בקרם / מי קוקוס יש מספר תוספות ובעיקר מים

איך מזהים חמאת קוקוס טובה?

לפי אחוז שמן קוקוס, סיבים וחלבונים, צבעה הלבן, טעמה והארומה הטובים

מה חשוב לדעת בשימוש בחמאת קוקוס?

  • בטמפ' קרה חמאת קוקוס מתקשה, ובטמפ' גבוהה מתרככת וטובה לשימוש

  • ריכוך חמאת קוקוס - אפשרי חימום קל במיקרוגל, רצוי להשרות במיכל מים חמים לכ- 5 דק (במכסה סגור, למנוע חדירת מים לצנצנת), ע"י מייבש שיער

  • באופן טבעי נוצרת הפרדה בין שמנים למוצקים, לכן יש לערבב היטב לקבלת חמאה אחידה

  • לא לטיגון. חמאת קוקוס היא מזון ולא שמן, ומיועדת לערבוב עם מזונות חמימים

מה עושים עם חמאת קוקוס?

המון !! חלב קוקוס, ממרחים, תוספת לשייקים, משקאות ומזונות טריים, קינוחים, גלידות, גרנולות ומאפים, תיבול תבשילים, רטבים ומרקים, תחליפו בה חמאה או שמן קוקוס, אבל הכי טעים ישר מהצנצנת

טחינה שחורה?

בפירוש כן ! הטחינה עשוייה רק משומשום, והשומשום השחור תורם את הצבע המקסים הזה...

שומשום שחור הוא שומשום מלא?

כן..כן !!!

מה עושים עם טחינה שחורה?

הכל – כל המתכונים שלכם מתאימים, וגם !! קישוט ועיטור כשצריך להוסיף צבע ולהרשים : )

האם אתם ידידותיים לסביבה?

להיות ידידותיים לסביבה זהו ערך מאוד חשוב בפעילות שלנו: אנחנו מייצרים בארץ, משנעים כמה שפחות, ובוחרים אריזות ידידותיות לסביבה – שניתנות לשימוש חוזר או בעלות משקל ונפח אפסים, שהן חסכונית באופן משמעותי בשינוע, אחסון ובנפח האשפה שהן מייצרת ביחס לכל אריזה אחרת. הארגזים שלנו עשויים מנייר הממוחזר ברובו, והוא מעוצב באופן שיוכל לשמש גם לתצוגה בחנויות. כשמתאפשר, אנחנו משתדלים לאסוף קרטונים ריקים, ולעשות בהם שמוש חוזר

 

bottom of page