חמאת קוקוס טבעית RAW

חמאת קוקוס טבעית

 

חמאת הקוקוס המקורית !! טבעית, RAW, עשוייה 100% קוקוס, יש בה את כל הערכים התזונתיים הנפלאים הטבעיים שבקוקוס.

טעם וארומה עשירים, מרקם קרמי, היא מוכנה למאכל, משדרגת ומשתלבת בקלות בכל מתכון ושיטת הכנה, ומשמשת

  • תחליף לשמן קוקוס

  • חומר גלם להכנת חלב קוקוס, קרם קוקוס, קצפת קוקוס

  • תחליף לעיסת שוקולד 

  • בסיס לגלידות, שייקים, קינוחים

  • חומר גלם מעולה למאפים ועוגות

  • תיבול לתבשילים, מרקים רטבים 

היכונו להתמכרות חדשה

לשימושים ומתכונים כנסו לבלוג

שאלתם אותנו .. 

מה ההבדל בין חמאת קוקוס, שמן / קרם / חלב קוקוס?

שמן קוקוס הוא רק השמן של הקוקוס, חמאת קוקוס היא כל הקוקוס - כולל השמן, סיבים התזונתיים, חלבונים ושפע הויטמינים והמינרלים שהוא נתברך בהם. חלב וקרם קוקוס הרכיב העיקרי הוא מים, ו-% השמן נמוך

איך מכינים חלב/קרם קוקוס מחמאת קוקוס?

פשוט!! תוסיפו לחמאת קוקוס מים פושרים (21/2 כפות חמאת קוקוס, כוס מים פושרים, דקה לבלנדר)

איך מזהים חמאת קוקוס אמיתית וטובה?

לפי % שמן הקוקוס שבה, טעמה העשיר האופייני, הארומה העדינה וצבעה הלבן

חשוב לדעת בשימוש בחמאת קוקוס

  • מתקשה בטמפ' קרה, ובטמפ' גבוהה הופכת רכה לשימוש - כמו שמן קוקוס

  • כשהיא מתקשה יש לחממה קלות - להשרות במיכל מים חמים לכ- 3 דק' (או חימום 15 שניות במיקרוגל)

  • בחמאת קוקוס, באופן טבעי נוצרת הפרדה בין השמנים למוצקים, לכן יש לערבב

  • מעולה לבישול ומאכלים חמים ולאפייה, לא לטיגון 

  • מעולה לקינוחי RAW, ללא אפייה (טראפלס, גלידות, בריעוגיות, ממתקים)

​לעוד שימושים ומתכונים כנסו לבלוג