חמאת קוקוס טבעית RAW
חמאת הקוקוס המקורית !! טבעית, RAW, עשוייה 100% קוקוס, יש בה את כל הערכים התזונתיים הנפלאים הטבעיים שבקוקוס.
טעם וארומה עשירים, מרקם קרמי, היא מוכנה למאכל, משדרגת ומשתלבת בקלות בכל מתכון ושיטת הכנה, ומשמשת
-
תחליף לשמן קוקוס
-
חומר גלם להכנת חלב קוקוס, קרם קוקוס, קצפת קוקוס
-
תחליף לעיסת שוקולד
-
בסיס לגלידות, שייקים, קינוחים
-
חומר גלם מעולה למאפים ועוגות
-
תיבול לתבשילים, מרקים רטבים
היכונו להתמכרות חדשה
לשימושים ומתכונים כנסו לבלוג
שאלתם אותנו ..
מה ההבדל בין חמאת קוקוס, שמן / קרם / חלב קוקוס?
שמן קוקוס הוא רק השמן של הקוקוס, חמאת קוקוס היא כל הקוקוס - כולל השמן, סיבים התזונתיים, חלבונים ושפע הויטמינים והמינרלים שהוא נתברך בהם. חלב וקרם קוקוס הרכיב העיקרי הוא מים, ו-% השמן נמוך
איך מכינים חלב/קרם קוקוס מחמאת קוקוס?
פשוט!! תוסיפו לחמאת קוקוס מים פושרים (21/2 כפות חמאת קוקוס, כוס מים פושרים, דקה לבלנדר)
איך מזהים חמאת קוקוס אמיתית וטובה?
לפי % שמן הקוקוס שבה, טעמה העשיר האופייני, הארומה העדינה וצבעה הלבן
חשוב לדעת בשימוש בחמאת קוקוס
-
מתקשה בטמפ' קרה, ובטמפ' גבוהה הופכת רכה לשימוש - כמו שמן קוקוס
-
כשהיא מתקשה יש לחממה קלות - להשרות במיכל מים חמים לכ- 3 דק' (או חימום 15 שניות במיקרוגל)
-
בחמאת קוקוס, באופן טבעי נוצרת הפרדה בין השמנים למוצקים, לכן יש לערבב
-
מעולה לבישול ומאכלים חמים ולאפייה, לא לטיגון
-
מעולה לקינוחי RAW, ללא אפייה (טראפלס, גלידות, בריעוגיות, ממתקים)
לעוד שימושים ומתכונים כנסו לבלוג