קמחי מקור ללא גלוטן

קמחי אגוזים/זרעים מופחתי שומן, ללא גלוטן

 

עשויים בכבישה קרה, יבשים, אבקתיים, עשירים מאד בחלבונים, סיבים תזונתיים ובמינרלים.

 

קמח שקדים מופחת שומן ללא גלוטן

ניטראלי בטעמו, מיועד לאפיית מאפים "דחוסים" (עוגות בחושות, טארטים, לחמים, פשטידות, בורקסים וכיוצ"ב), לציפוי, ולבלילת לביבות, קציצות וכו

 

קמח שומשום מופחת שומן ללא גלוטן

מעבר לכמות חלבון גבוהה מכיל מינרלים בכמות עצומה - ובעיקר

ברזל, מגנזיום, סידן ואשלגן.

טעמו שומשומי בולט, מיועד לציפויים (שניצלים, דגים, טופו וכו'), לאפייה "מלוחה" (קרקרים, עוגיות "עבאדי" וכו') ולמילוי ו"הדבקה" קציצות, לביבות, פשטידות וכו

כללים בשימוש:

 קמחים מעולים לאפיית מאפים "דחוסים"

  1. לאחסן סגור בקירור

  2. לאפייה להוציא כ-20 דקות לפני שימוש

  3. להשתמש בכ- ½ כמות לעומת קמח רגיל

  4. להוסיף נוזלים, שומן, ביצה למתכון

  5. לאפות כ-10°C פחות ממה שרגילים, לעוד כמה דקות אפייה

 

איכות באפיה

100% זה בטבע שלנו