אגוזים, פיסטוק וקוקוס- נשמע טעים?? טעים
אני אוהבת את הקלות שבהכנה, את קיצורי הדרך, ככה הקינוח הזה - מה שיש בבית, מינימום טרחה וזמן הכנה, ללא אפייה, ונשמר עד שמתחסל.
פשוט וטוב תחתית אגוזים וגרנולה וקרם קוקוס חמצמץ - RAW
מה צריך?
4 כפות אגוזים וגרנולה קצוצים
1 כף חמאת פיסטוק
3 כפות שמן קוקוס
3 כפות חמאת קוקוס
6 כפות מים פושרים
כף זסט תפוז
חצי כפית דבש ג'ינג'ר
חמאת פיסטוק לקישוט
איך מכינים?
תחתית -
לערבב אגוזים, חמאת פיסטוק, שמן קוקוס לשטח ברינג עטוף בשקף, לקרר
קרם -
לבלנדר קוקוס ומים, להוסיף דבש, לערבב ולהוסיף זסט תפוז ולמלא את הרינג.
והשפיץ? חמאת פיסטוק
