top of page

בחושת תפוזים orange bread



בחושות הן הבחירה הראשונה שלנו בעוגה יומיומית, ששומרת על טריות והיא שיא בקלות הכנה - מערבבים הכל בקערה אחת, וזהו! אנחנו אוהבים אותן נימוחות ורכות, עסיסיות, מלאות בטעם של פרי (תפוז, בננה, קוקוס ו..מה שתרצו), ולא מתוקות, הן נאפות בתבניות אפייה צרות וארוכות, ואולי בגלל הצורה שלהן מכנים אותן בטעות באנגלית "לחם". אנחנו אוהבים אותן גם בגלל שבחושות הן בדיוק העוגות שילדים אוהבים, ואפילו יכולים להכין - נחמד לעבוד עם הילדים במטבח :) ממליצים מאד להשתמש להמתקת בחושות ב'סוכר' התמרים האורגני שלנו - תכל'ס הוא לא באמת סוכר, והוא הכי מושלם בבחושות - מוסיף גוון מטריף, מתיקות עדינה וטעימה, ומעט ממנו ממש מספיק. בתמונה מתכון פשוט ובסיסי לבחושת תפוזים מעולה, רכה, נימוחה תהנו #סוכר_תמרים




פוסטים נבחרים
פוסטים אחרונים
bottom of page