לחם (עוגת) בננה בציפוי קראמבל מדהים של אגוזים קמח שקדים שלנו, קוקוס ודבש, וזה טעיםםם וללא גלוטן
לחם או עוגת בננה? טעים בטירוף, מזין וטוב לנו, עם שכבה עליונה של קראמבל אגוזים מצופים שקדים, שמן קוקוס וטיפת דבש ג'יננג'ר. תזונה טובה טעימה
מה צריך?
לחם/עוגה בננות 3 בשלות מאד - מעולה עם בננות שיצאו מהקפאה 2 ביצים 80 גר שמן קוקוס 2 כפיות דבש ג'ינג'ר שלנו (מכירים? מוסיף טוויסט נהדר) תמצית וניל 3/4 כוס קמח שקדים מופחת שומן כפית שטוחה אבקת אפייה אבקת קינמון קראמבל
חופן אגוזים ויותר (מלך, שקדים - כמה שיותר, יותר טעים) קצוצים גס
3 כפות קמח שקדים מופחת שומן + 3 כפות שמן קוקוס, 1/2 ביצה, 1/4 כפית דבש ג'ינג'ר, קינמון
הכנה להכנת עוגה - לבלנדר את כל הרכיבים ה"רטובים", לערבב את ה"יבשים", להוסיף ולהמשיך לבלנדר, למזוג לאנגליש-קייק מרופדת נייר אפייה, ולהניח ל"מנוחה" כמה דק
להכנת קראמבל - להניח בקערה קמח שקדים מופחת שומן +קינמון + שמן קוקוס, למולל ולפורר בעדינות בקצות אצבעות, להוסיף אגוזים ולפורר קלות, לפזר מעל עוגה, להצמיד בתיפוף קל לעוגה (אבל לא לשטח)
להכניס לתנור חם 165-170, כשהעוגה נסוגה מדפנות התבנית לנעוץ קיסם ולבדוק מצב אפייה ויובש, לחכות שתתקרר. תזונה נכונה