בחושת תפוחים מעולה, ללא גלוטן ללא סוכר
בחושה חמצמצה עם תפוחים ודבש-סומאק, רכה, לחה, קלה וממש לא מתוקה, ללא גלוטן, ללא סוכר ו..מ-ע-ו-ל-ה - אפילו שכבר אמרתי :)
מה צריך?
80 מ"ל שמן קוקוס
3 תפוחי גראנד קלופים, מגורדים גס וסחוטים היטב
2 ביצים
1 כפית אבקת אפייה, מעט תמצית וניל, מעט קינמון
שברי אגוזי פקאן - אפשרי
לקראמבל – לא חובה
35 מ"ל שמן קוקוס
35 גר קמח שקדים מופחת שומן
½ ביצה
מעט קינמון, מעט דבש-סומאק
מעט אגוזים קצוצים דק
איך מכינים?
לחמם תנור ל °170
לערבב שמן עם דבש, להוסיף ביצים, תמצית וניל ותפוחים.
בנפרד לערבב יבשים – קמח, אבקת אפייה, קינמון, ולהוסיף לבלילה.
מוסיפים אגוזים? - זה הזמן
לשטח, אך לא לדחוס, בתבנית אנגליש קייק, להכניס לתנור.
ומכינים קראמבל?
פשוט לערבב את כל חומרי הגלם לקראמבל, לכניס לכמה דק' למקרר, להוציא עוגה לאחר כ-10דק ולפורר מעליה,
להמשיך אפייה עד להשחמה.
מקררים וכל כך נהנים