top of page

בחושת תפוחים מעולה, ללא גלוטן ללא סוכר

  • דינה בס-בלום‬
  • 7 באוק׳ 2018
  • זמן קריאה 1 דקות

בחושה חמצמצה עם תפוחים ודבש-סומאק, רכה, לחה, קלה וממש לא מתוקה, ללא גלוטן, ללא סוכר ו..מ-ע-ו-ל-ה - אפילו שכבר אמרתי :)

מה צריך?

3 תפוחי גראנד קלופים, מגורדים גס וסחוטים היטב

2 ביצים

1 כפית אבקת אפייה, מעט תמצית וניל, מעט קינמון

שברי אגוזי פקאן - אפשרי

לקראמבל – לא חובה

35 מ"ל שמן קוקוס

½ ביצה

מעט קינמון, מעט דבש-סומאק

מעט אגוזים קצוצים דק

איך מכינים?

לחמם תנור ל °170

לערבב שמן עם דבש, להוסיף ביצים, תמצית וניל ותפוחים.

בנפרד לערבב יבשים – קמח, אבקת אפייה, קינמון, ולהוסיף לבלילה. 

מוסיפים אגוזים? - זה הזמן

לשטח, אך לא לדחוס, בתבנית אנגליש קייק, להכניס לתנור.

ומכינים קראמבל?

פשוט לערבב את כל חומרי הגלם לקראמבל, לכניס לכמה דק' למקרר, להוציא עוגה לאחר כ-10דק ולפורר מעליה, 

להמשיך אפייה עד להשחמה.

מקררים וכל כך נהנים

Comments


פוסטים נבחרים
פוסטים אחרונים

© 2025 כל הזכויות שמורות לשקוף שזה טבעי 

bottom of page