בחושת תפוחים מעולה, ללא גלוטן ללא סוכר

בחושה חמצמצה עם תפוחים ודבש-סומאק, רכה, לחה, קלה וממש לא מתוקה, ללא גלוטן, ללא סוכר ו..מ-ע-ו-ל-ה - אפילו שכבר אמרתי :)

 

מה צריך?

80 מ"ל שמן קוקוס

2 כפיות דבש סומאק(או 3 כפיות תחליף סוכר מעולש שלנו)

4 כפות קמח שקדים מופחת שומן ללא גלוטן

3 תפוחי גראנד קלופים, מגורדים גס וסחוטים היטב

2 ביצים

1 כפית אבקת אפייה, מעט תמצית וניל, מעט קינמון

שברי אגוזי פקאן - אפשרי

לקראמבל – לא חובה

35 מ"ל שמן קוקוס

35 גר קמח שקדים מופחת שומן

½ ביצה

מעט קינמון, מעט דבש-סומאק

מעט אגוזים קצוצים דק

איך מכינים?

לחמם תנור ל °170

לערבב שמן עם דבש, להוסיף ביצים, תמצית וניל ותפוחים.

בנפרד לערבב יבשים – קמח, אבקת אפייה, קינמון, ולהוסיף לבלילה. 

מוסיפים אגוזים? - זה הזמן

לשטח, אך לא לדחוס, בתבנית אנגליש קייק, להכניס לתנור.

ומכינים קראמבל?

פשוט לערבב את כל חומרי הגלם לקראמבל, לכניס לכמה דק' למקרר, להוציא עוגה לאחר כ-10דק ולפורר מעליה, 

להמשיך אפייה עד להשחמה.

מקררים וכל כך נהנים

 

 

 

 

 

 

 

Please reload

Featured Posts

פשוט למריחה - לחמניית יוגורט שטוחה, דקותיים עבודה, ללא גלוטן, דלת פחממה

October 4, 2019

1/10
Please reload

Recent Posts

October 19, 2019

Please reload