top of page

נאצ'וס עשיר בחלבון, ללא גלוטן ולא מקמח תירס

לנצ'נצ' בלי ג'אנק ובלי חרטות, נשנוש טעים שירגיש לנו טוב - אלין שיחקה אותה עם נאצ'וס, היא מבטיחה שהם פיצוץ, צילמה ושלחה מתכון. אלופה :) נדלקנו

מה צריך?

½ כוס מים פושרים

ביצה

כף פסיליום

כף שמן זית

איך מכינים?

מרדדים דק-דק (בין 2 דפי אפייה) אופים 10 דקות על ° 185, חותכים למעוינים ומשולשים, מצפים בשמן (שירגיש כמו מטוגן) ואופים עוד 20 דקות, מגישים עם גבינה מעל וגווקאמולי

שקוף וזה טעים

פוסטים נבחרים
פוסטים אחרונים
bottom of page