נאצ'וס עשיר בחלבון, ללא גלוטן ולא מקמח תירס
לנצ'נצ' בלי ג'אנק ובלי חרטות, נשנוש טעים שירגיש לנו טוב - אלין שיחקה אותה עם נאצ'וס, היא מבטיחה שהם פיצוץ, צילמה ושלחה מתכון. אלופה :) נדלקנו
מה צריך?
½ כוס אבקת חלבון גרעיני דלעת
½ כוס קמח שקדים מופחת שומן
½ כוס מים פושרים
ביצה
כף פסיליום
כף שמן זית
איך מכינים?
מרדדים דק-דק (בין 2 דפי אפייה) אופים 10 דקות על ° 185, חותכים למעוינים ומשולשים, מצפים בשמן (שירגיש כמו מטוגן) ואופים עוד 20 דקות, מגישים עם גבינה מעל וגווקאמולי
שקוף וזה טעים