top of page

פיצה ללא גלוטן עם קמח שקדים מופחת שומן - חגיגה טעימה ללא גלוטן

יש לכם בסיס מעולה לפיצה ללא גלוטן קחו אותו לאן שאתם אוהבים, וזה כל כך קל

מבוסס על מתכון לפיתה של איילה בר, שפירסמנו כאן בבלוג

מה צריך?

4 כפות פסיליום

1/4 כוס שמן זית

2 כוסות מים חמים

1/2 כפית מלח

הכנה

לערבב "יבשים", להוסיף שמ"ז ומים- לערבב במיקסר כדקה.

להניח ל"מנוחה" כ10 דק, לקרוץ עיגולים בידיים רטובות ולשטח לדיסקית על נייר אפייה, למתוח מעט את הדיסקית מהאמצע לצדדים לאפות 170, 40 דק.

לקרר. לפרוס את הפיתה באמצע ל-2 עיגולים, להכין טופינג פיצה לטעמכם, (רסק עגבניות, תבלין, גבינות וכו), להכניס לאפייה 180 עד שהקצוות משתחמים. תחגגו


פוסטים נבחרים
פוסטים אחרונים
bottom of page