מאפה-לחם דל פחממה, עשיר בחלבון, ללא גלוטן. מגבינות וקמח שקדים מופחת שומן- עשיר ורך, ומאד טעים

אני קוראת לו לחם כי אני אופה אותו בתבנית לחמים, והלחם הזה לא צריך שום דבר עליו, הוא עשיר, רך ומלא טעמים, אבל תוכלו גם למרוח עליו אבוקדו או להניח פרוסת גבינה צהובה. התחלתי להכין אותו כדי "לנקות" את המדף משאריות גבינות, אבל הוא ככ טעים וקל ומסוג הדברים שמצילים אותי בימים עמוסים שאני כבר מכינה אותו על בסיס קבוע. קבלו - מאפה לחם גבינות עשיר בחלבון עם קמח שקדים ללא גלוטן שלנו. קל-קל וטעים-טעים

קמחים

1 כוס קמח שקדים מופחת שומן ללא גלוטן שלנו

2 כפות קמח טפיוקה

1/2 שקית אבקת אפיה בלילה

1 ביצה טרופה + 50 גר חמאה רכה + גבינות

200 גר' קוטג + 1/2 גביע יוגורט/שמנת חמוצה + 150ג' גבינה לבנה

חופן פרמז'ן / גבינה צהובה + חופן גבינה בולגרית

לאחד קמחים עם בלילה ולהניח 15 דק

להניח בתבנית לחם מסיליקון /רגילה מרופדת נייר אפייה, לפזר זרעים, לאפות 170°

לבדוק רמת אפייה עם קיסם. המלצה חמה

פוסטים נבחרים
פוסטים אחרונים

© 2020 כל הזכויות שמורות לשקוף שזה טבעי