ציפוי לדג פריך נפלא, על בסיס קמח שומשום ללא גלוטן שלנו

October 8, 2017

קמח שומשום מתובל עוטף את הדג בפריכות רכה ובנגיעה קלה של טעם ים תיכוני ואוצר את עסיסיות הדג וטעמיו. הנהדרים

 

פשוט להכין עם קמח שומשום מופחת

שומן שלנו בתיבול של מלח גס, פלפל גס, מעט שקדים טחונים, כורכום, פפריקה, צילי-פפר, אפשרי מעט שומשום בהיר וגם שחור

 

2הכנה רגילה; לטבול בביצה, לצפות מ צדדים, לטגן בשמן זית, קודם את הצד עם העור 

 

שקוף שזה טעיםםם

 

בתמונה פילה דניס בציפוי

 

 

Please reload

Featured Posts

פשוט למריחה - לחמניית יוגורט שטוחה, דקותיים עבודה, ללא גלוטן, דלת פחממה

October 4, 2019

1/10
Please reload

Recent Posts

October 19, 2019

Please reload