top of page

ל"נגב" עם פיתה דלת פחממה מקמח שקדים מופחת שומן ללא גלוטן שלנו

תנגבו סלטים ורטבים, ותמלאו אותה בכל טוב - פיתה דלת פחממה, ללא גלוטן מקמח שקדים מופחת שומן שלנו - עשירה בחלבון, טעימה, ניטרלית, קלה להכנה. פליאו / טבעוני

מרכיבים ל-6 פיתות

4 כפות אבקת זרעי פסיליום

1/2 כוס שמן זית

1/2 כפית מלח

1 + 3/4 כוסות מים רותחים

הכנה

לערבב יבשים, להוסיף רטובים, לעבד כדקה את כל המרכיבים במג'מיקס/מיקסר לבצק אחיד,

להניח כדור בצק ל10 דק' "מנוחה".

בידיים מעט רטובות לחלק ל-6, לכדרר לעיגולים, ולשטח לדיסקית עגולה (לא שטוחה מדי)

לאפות על 170 כ50 דק, להנמיך ל165 לעוד 10 דק. להוציא מהתנור ולהניח להתקרר.

הקפאה - מתאים, להפשיר בתנור חם (פחות רצוי במיקרו).

תיהנו

פוסטים נבחרים
פוסטים אחרונים
bottom of page