ל"נגב" עם פיתה דלת פחממה מקמח שקדים מופחת שומן ללא גלוטן שלנו
תנגבו סלטים ורטבים, ותמלאו אותה בכל טוב - פיתה דלת פחממה, ללא גלוטן מקמח שקדים מופחת שומן שלנו - עשירה בחלבון, טעימה, ניטרלית, קלה להכנה. פליאו / טבעוני
מרכיבים ל-6 פיתות
4 כפות אבקת זרעי פסיליום
1/2 כוס שמן זית
1/2 כפית מלח
1 + 3/4 כוסות מים רותחים
הכנה
לערבב יבשים, להוסיף רטובים, לעבד כדקה את כל המרכיבים במג'מיקס/מיקסר לבצק אחיד,
להניח כדור בצק ל10 דק' "מנוחה".
בידיים מעט רטובות לחלק ל-6, לכדרר לעיגולים, ולשטח לדיסקית עגולה (לא שטוחה מדי)
לאפות על 170 כ50 דק, להנמיך ל165 לעוד 10 דק. להוציא מהתנור ולהניח להתקרר.
הקפאה - מתאים, להפשיר בתנור חם (פחות רצוי במיקרו).
תיהנו