פשטידת בצלים ומנגולד עם אבקת גרעיני דלעת עשירה בחלבון, מופחת שומן, ללא גלוטן שלנו

בצק גר180 אבקת דלעת מחלבון ללא גלוטן שלנו

גר120 חמאה קרה חתוכה לקוביות

כפית½ מלח

כפות3-4 מים קרים

  • הכנת בצק

לעבד במעבד מזון קמח + חמאה + מלח, עד שהתערובת הופכת לפירורית

להוסיף בהדרגה מים עד לקבלת בצק נעים

לעטוף בנייליון נצמד, לקרר 1/2 שעה-שעה

מילוי

  • בצלים

לטגן עד להזהבה קלה 3 בצלים גדולים בשמ"ז

לטגן עד להזהבה קלה 3 גבעולי כרישה בשמ"ז, להנמיך להבה

להוסיף כפית מלח ומעט דבש, לרכך, להוסיף את הבצל המטוגן לתבל בפלפל שחור גס

  • מנגולד - לקרוע את עלי המנגולד גס, לטבול במים רותחים ממולחים ל10דק, לסנן, לקצץ

תערובת ביצים - לבלנדר כף חמאת קוקוס + ¼ כוס מים פושרים / שמנת לבישול, להוסיף 3 ביצים, לתבל מלח ופלפל

אפשר להוסיף פטה / בולגרית

לערבב עם תערובת הבצלים

הכנה - להניח בצק קר על תבנית קיש עגולה, לדקור במזלג

לשפוך מעל את תערובת הבצלים

לפזר מעל את תערובת המנגולד

200° 10דק

להנמיך ל 170° עד לסיום אפייה

פוסטים נבחרים
פוסטים אחרונים

© 2020 כל הזכויות שמורות לשקוף שזה טבעי