פשטידת גבינות מקמח שקדים מופחת שומן, ללא גלוטן שלנו. בוקר שבת
כל כך שבת בבוקר - פשטידת גבינות מקמח שקדים מופחת שומן, ללא גלוטן.
כל כך קל, כל כך טעים
לבצק 3 כפות שקדים מופחת שומן ללא גלוטן שלנו 1/2 כפית אבקת אפייה / 1/4 כפית סודה לשתייה 2 ביצים 3 כפות גבינה לבנה / קוטג' 1/2 גביע שמנת חמוצה / יוגורט (לסנן נוזלים) 3 כפות שמ"ז קמצוץ מלח
הכנה לערבב קמח +סודה לשתייה, להוסיף גבינות וביצים, לערבב לבצק חלק ולהניח ל- 10 דק'
לשטח 2/3 מהכמות בתבנית מאורכת מצופה נייר אפייה, לאפות בתנור שחומם מראש 15 דק' 170°
להוציא לפזר מילוי - במה למלא?
מילוי 1 - מנגולד קצוץ מאודה (סחוט היטב מנוזלים) להניח על פשטידה, לפזר מעל מעט פטה/ גבינה בולגרית -
מלוי 2 - גבינות קשות: בולגרית, צהובה, עיזים, מוצרלה
מילוי 3- גבינה מתובלת: גבינה רכה (עם בצל/שמיר וכו), חלמון ביצה, מוצרלה מגורדת
מעל מילוי למרוח את 1/3 הבלילה הנותרת, לפזר שומשום
.להמשיך באפייה כ20 דק או עד שהחלק העליון יבש
..
לחכות מעט שיתקרר לפני ההגשה. טעים יום מאד אחרי, (חימום בתנור)י
יאם
