טארט טאטן תפוחים

טארט טאטן תפוחים. ללא גלוטן, סוכר

 בצק -
 11/2 כוסות קמח טייגר נאט קלוף

1 כף קמח שקדים מופחת שומן
100 גר חמאה
3 כפות דבש ג'ינג'ר שלנו - טוויסט
‌1 ביצה
 לקרמל - 

30 גר דבש ג'ינגר שלנו שנותן יופי של טוויסט
70 גר חמאה
לקרמל עם 2 תפוח קלופים, עד שתפוחים "משתזפים" ומתרככים. לקרר.
להניח נייר אפייה (לא חובה) על תבנית, לצקת סירופ קרמל, לסדר תפוחים.
 לרדד בצק בין 2 ניירות אפייה, להניח על התפוחים, לאפות 180. לקרר. להפוך על כלי הגשה. להגיש וליהנות 

 

Please reload

Featured Posts

פשוט למריחה - לחמניית יוגורט שטוחה, דקותיים עבודה, ללא גלוטן, דלת פחממה

October 4, 2019

1/10
Please reload

Recent Posts

October 19, 2019

Please reload