טארט טאטן תפוחים

טארט טאטן תפוחים. ללא גלוטן, סוכר

בצק - 11/2 כוסות קמח טייגר נאט קלוף

1 כף קמח שקדים מופחת שומן 100 גר חמאה 3 כפות דבש ג'ינג'ר שלנו - טוויסט ‌1 ביצה לקרמל -

30 גר דבש ג'ינגר שלנו שנותן יופי של טוויסט 70 גר חמאה לקרמל עם 2 תפוח קלופים, עד שתפוחים "משתזפים" ומתרככים. לקרר. להניח נייר אפייה (לא חובה) על תבנית, לצקת סירופ קרמל, לסדר תפוחים. לרדד בצק בין 2 ניירות אפייה, להניח על התפוחים, לאפות 180. לקרר. להפוך על כלי הגשה. להגיש וליהנות

פוסטים נבחרים
פוסטים אחרונים

© 2020 כל הזכויות שמורות לשקוף שזה טבעי