סאמר-רול טרי ירקות העונה ומטבל הכי אסייתי

 

"ספרינג רול" - קופירייטינג מדהים למה שצריך להיות רול אביבי טרי וצבעוני של ירקות העונה שבאים בקראנצ' מרענן וקר, בליווי דיפ אסייתי שגם מוסיף רעננות חמצמצה וטעם מעניין. במקרה הזה הרול הוא הכי קייצי, והביסים לגמרי ביסים של כיף

 

מה צריך?

עלי אורז עגולים

מגוון צבעוני של ירקות עונה "קשים", כמו: כרוב סגול, גזר, מלפפון, בצל ירוק, בצל סגול, נבטים, עלי נענע/מנטה, בעונתו - אבוקדו יוסיף המון

חמאת קשיו שלנו, רוטב סויה, שמן שומשום, לימון, דבש ג'ינג'ר שלנו,  חלופניו, בצל סגול, שום

 

איך עושים?

מתחילים בחיתוך ירקות לאורך (גפרורים / ג'ולייטים)

עוברים למטבל, לבלנדר דקה: 

4 כפות גדושות חמאת קשיו, 3 כפות רוטב סויה, טיפות שמן שומשום, 2 כפות לימון, 1/2 כפית דבש ג'ינג'ר, 3 כפות מים, חלופניו, 1/4 בצל סגול, 2 שיני שום. לטעום ולתקן תיבול. 

שלב הגלגלול - טובלים במים לחצי דקה עלה אורז, מניחים על מגבת כותנה, מניחים ירקות לאורך השליש התחתון ולהשאיר צדדים ריקים, סוגרים צדדים ומתחילים לגלגל מהחלק המלא תוך כדי הידוק, לא לחשוש הם לא נקרעים בקלות.

כדאי להכין מראש.

נשמר במקרר

 

רענון של קיץ  

 

 

 

Please reload

Featured Posts

פשוט למריחה - לחמניית יוגורט שטוחה, דקותיים עבודה, ללא גלוטן, דלת פחממה

October 4, 2019

1/10
Please reload

Recent Posts

October 19, 2019

Please reload