top of page

מוווווס קפה ושוקולד. ללא חלב, ללא סוכר

יש צירופים שהכי טבעי להם ביחד, ככה הם הקפה, השוקולד והקוקוס. שלא במקרה בחרתי בהם להכנת קינוח, אבל לגמרי במקרה ושלא כמתוכנן יצא מוס, יצא כל כך טעים ומייד נרשם ואומץ לרפרטואר הקינוחים שלנו. חמאת הקוקוס שלנו וממרח-קרם אגוזים שוקולד מריר עושים לכם את העבודה של מוס רך ונעים ווהאספרסו החזק מתבל ומוסיף למיקס טעמים מושלם. מומלץ בפה מלא 

מה צריך?

שוט אספרסו 

2 כפות מפוצצות חמאת קוקוס

2 כפות סירופ קוקוס COCONUT SAP (/דבש / סוכר קוקוס / מייפל) 

7 גר ג'לטין  

איך עושים? פשוט

שופכים ג'לטין לכוס אספרסו פושר (בטמפ החדר)

מבלנדרים חמאת קוקוס, ממרח שוקולד אגוזים, סירופ קוקוס, כוס מים פושרים (180 מל), טועמים ומתקנים מתיקות/טעמים

מערבבים אספרסו וגלטי'ן בעדינות, בודקים שג'לטין נמס היטב

מכניסים באיטיות 1/2 מכמות אספרסו לתערובת קוקוס ומערבבים בעדינות, מוסיפים את שאר האספרסו לערבוב עדין, ומבלנדרים קצר (2 שניות).

מוזגים לכוסיות אישיות (או לתבנית). 

מקררים לפחות שעתיים

מגישים קר, בלי/עם קישוטי קוקוס/ תלתלי שוקולד/ ערימת גלידה או שוקולד אגוזים 

*לילדים - יאהבו או גירסה על בסיס של מים, ללא אספרסו

*במרקם מושלם ליום-יומיים

* לא להקפאה 

קינוח שבועות אלטרנטיבי עולה-עולה 

פוסטים נבחרים
פוסטים אחרונים
bottom of page