top of page

פנקוטה קפה ושוקולד - קינוח ג'לטיני מוש-לם. פרווה או חלבי - שניהם טובים

ג'לטין מאד מומלץ לשילוב בתזונה יומיומית ויופי שכך. קינוחים במיוחד הם דרך מושלמת והכי טעימה לצריכתו.

ואם במקרה חיפשתם קינוחים לחג שאפשר להכין בקלות מראש, מגוונים, צבעוניים, טעימים ומדברים אל כולם - לכו על פנקוטות בלב שקט - טעים, קליל, וגם נרגיש טוב עם עצמינו. קחו את המתכון ותעופו על וריציות - עם/בלי אספרסו, עם פירות יער/פירות אחרים..אין סוףףףףף

מה צריך?

1 כוס שמנת מתוקה או קרם קוקוס (-תמצאו בבלוג שלנו איך להכין קרם קוקוס מדהים מחמאת הקוקוס שלנו)

שוט אספרסו קצר

40 גר שוקולד 85% מומס (או כל % שוקולד מריר)

2 כפות המתקה, או לפי טעמכם (סילאן/ דבש/ מייפל) 1/2 שקית ג'לטין

10 כפות מי ברז

איך מכינים? פשוט..

מרוקנים לכוס ג'לטין ומוסיפים מים, מניחים לספיחה כ10 דק, ובינתיים..

ממיסים שוקולד בסיר קטן מעל מים חמים (בן-מארי),

מוסיפים לתוכו שמנת מתוקה ומחממים על להבה נמוכה תוך ערבוב,

מוסיפים אספרסו והמתקה, מורידים לפני רתיחה, ומקררים מעט.

מוסיפים באיטיות לקרם החמים ג'לטין ב-2-3 פעימות תוך כדי ערבוב,

מוזגים לכוסיות הגשה, מקררים לפחות שעתיים - שלוש לפני הגשה.

טעים אם תאכלו ככה, או עם רוטב שוקולד חם ממרח אגוזים שוקולד מריר שלנו, שביבי קוקוס או שוקולד מגורד, או תתפרעו עם הכל יחד... חג עכשו 😋

* מתאים ל10 כוסיות הגשה

* אפשר להכין יום-יומיים לפני הגשה

פוסטים נבחרים
פוסטים אחרונים
bottom of page