top of page

לחם שחור (מטחינה) - דרמות

לחם טחינה הוא כבר "כאן" וישאר, אבל לחם טחינה שחורה? WOW - הוא מצטרף לטרנד האוכל השחור שסוחף את המסעדות, זהה וטעים בדיוק כמו לחם טחינה, אבל הצבע השחור פחמי שלו עושה לנו את זה, והוא רקע דרמתי ומעצים לכל ממרח שתניחו עליו

מה צריך?

6 כפות טחינה שחורה (שקוף שזה טבעי)

4 ביצים

כפית אבקת אפייה

מעט דבש/מייפל (1/2 כפית) ומעט מלח (ואם רוצים מתקתק אז עוד תוסיפו המתקה)

מה עושים?

מחממים תנור ל180

מערבבים היטב את כל החומרים

- אפשר לגוון ולהוסיף מה שבא - זיתים / עגבניות מיובשות / אגוזים / זרעים / תבלינים

- אנחנו תמיד בפעם הראשונה ממליצים על AS IS - לבחון את הטעם, ללא תוספות

מוזגים לתבנית לחם

לתנור עד שהחלק העליון נהיה קשה (מעין קליפה מתבקעת)

לקרר

אוכלים ואם נשאר להקפיא פרוס לפעם הבאה

פוסטים נבחרים
פוסטים אחרונים
bottom of page