top of page

עוגייה ללא אפייה, קרה משגעת raw

היא יושבת במקרר עד שבא עליה, קלה וזריזה להכנה ואפילו ללא אפייה, עשירה ולא ומתוקה, מאוזנת וטעימה פצצות - זו העוגייה האולטימטיבית שלנו לקיץ חם.

FREE STYLE בהכנה, לבסיס תכניסו כמה שיש ומה שיש בבית (אגוזים, גרנולה, גרעינים..) לשכבות תצטיידו בחמאת קוקוס ובשוקולד שכבר הכנו לכם וזהו. זהו!!

מה צריך?

מה שיש בבית - אגוזים, גרנולה, גרעינים

דבש ג'ינג'ר לטוויסט מדליק / סילאן / מייפל / סוכר

איך עושים?

מכינים בשנייה קרם קוקוס טרי ומאד עשיר, ממש ככה

- מבלנדרים 4 כפות חמאת קוקוס + 3/4 כוס מים פושרים + דבש ג'נג'ר (המתקה לטעמכם)

לקערה שופכים כוס מלאה אגוזים / גרנולה / גרעינים קצוצים גס קלויים (/או יבשים), ומערבבים לתוכה 3 כפות מקרם הקוקוס שהכנו.

- מכניסים להקפאה ל30 דק.

יוצקים מעל את קרם הקוקוס שנשאר, ומחזירים להקפאה לחצי שעה

מחממים 15 שניות ממרח קרם אגוזים שוקולד מריר, ויוצקים שכבה דקה מעל לקוקוס, השוקולד יתקשה במהירות, ואז עם מזלג גרדו פסים לאורך.

להחזיר להפקאה עד להגשה, דקה לפני ההגשה לחתוך בסכין חדה.

- להחזיר להקפאה עד לפעם הבאה.

תהנו כחטיף מזין, כ"ארוחה" קטנה, כקינוח, לאירוח - טעיםםםםם

פוסטים נבחרים
פוסטים אחרונים
bottom of page