עוגיות פריכות ירקרקות נהדרות במיוחד עם אבקת גרעיני דלעת עשירה בחלבון שלנו
עוגיות פריכות נהדרות וטובות במיוחד, בהשראת עוגיות הבצק הפריך הנהדר של ליאור ששון
טבעוני / פליאו
חומרי גלם
כוסות 2 שקדים טחונים
כוס 3/4 אבקת גרעיני דלעת עשירה בחלבון שלנו
גר' 70 חמאה רכה / 50 גר שמן קוקוס
דבש 3 כפות / מייפל
הכנה
להכין חומרים לבצק, לכדרר ולקרר
לרדד בצק לעלה בין 2 יריעות ניילון נצמד
למרוח ממרח קרם אגוזים שוקולד מריר שלנו
לגלגל לרולדה, לחתוך 21/2 סמ בערך, לאפות מעט 180 עד השנייה שהעוגייה בשוליים משנה צבע לבז
להוציא, לקרר היטב, לשמור בקירור
טעים וטוב לנו