עוגיות פריכות ירקרקות נהדרות במיוחד עם אבקת גרעיני דלעת עשירה בחלבון שלנו

עוגיות פריכות נהדרות וטובות במיוחד, בהשראת עוגיות הבצק הפריך הנהדר של ליאור ששון

טבעוני / פליאו

חומרי גלם

כוסות 2 שקדים טחונים

כוס 3/4 אבקת גרעיני דלעת עשירה בחלבון שלנו

גר' 70 חמאה רכה / 50 גר שמן קוקוס

דבש 3 כפות / מייפל

הכנה

להכין חומרים לבצק, לכדרר ולקרר

לרדד בצק לעלה בין 2 יריעות ניילון נצמד

למרוח ממרח קרם אגוזים שוקולד מריר שלנו

לגלגל לרולדה, לחתוך 21/2 סמ בערך, לאפות מעט 180 עד השנייה שהעוגייה בשוליים משנה צבע לבז

להוציא, לקרר היטב, לשמור בקירור

 

 טעים וטוב לנו 

 

Please reload

Featured Posts

פשוט למריחה - לחמניית יוגורט שטוחה, דקותיים עבודה, ללא גלוטן, דלת פחממה

October 4, 2019

1/10
Please reload

Recent Posts

October 19, 2019

Please reload