לחם דל פחממה ללא גלוטן עם אבקת חלבון מגרעיני דלעת שלנו
- איילה בר
- 4 באוג׳ 2017
- זמן קריאה 1 דקות
אבקת חלבון מגרעיני דלעת שלנו מעולה ונוחה מאד לאפייה
מצרכים
150 גר גבינת שמנת
50 גר חמאה רכה
70 גר (2/3 כוס) שקדים טחונים
25 גר (¼ כוס) קמח קוקוס
3 כפות אבקת דלעת מחלבון ללא גלוטן שלנו
2 כפיות א. אפייה
½ כפית מלח
½ כוס פרמזן מגורד
½ כוס מוצרלה
3 כפות מים
3 ביצים
הכנה לעבד במעבד מזון גבינת שמנת+חמאה
להוסיף שאר מצרכים עד שמתערבב היטב
לחםלמזוג לתבנית
לאפות 25-30 דק
לאחסן במקרר
מתאים לתבנית לחם, 10/20
כ15 פרוסות
Comments