לחם דל פחממה ללא גלוטן עם אבקת חלבון מגרעיני דלעת שלנו

אבקת חלבון מגרעיני דלעת שלנו מעולה ונוחה מאד לאפייה

מצרכים

150 גר גבינת שמנת

50 גר חמאה רכה

70 גר (2/3 כוס) שקדים טחונים

25 גר (¼ כוס) קמח קוקוס

3 כפות אבקת דלעת מחלבון ללא גלוטן שלנו

2 כפיות א. אפייה

½ כפית מלח

½ כוס פרמזן מגורד

½ כוס מוצרלה

3 כפות מים

3 ביצים

הכנה לעבד במעבד מזון גבינת שמנת+חמאה

להוסיף שאר מצרכים עד שמתערבב היטב

לחםלמזוג לתבנית

לאפות 25-30 דק

לאחסן במקרר

מתאים לתבנית לחם, 10/20

כ15 פרוסות

פוסטים נבחרים
פוסטים אחרונים

© 2020 כל הזכויות שמורות לשקוף שזה טבעי