top of page

לחם דל פחממה ללא גלוטן עם אבקת חלבון מגרעיני דלעת שלנו

אבקת חלבון מגרעיני דלעת שלנו מעולה ונוחה מאד לאפייה

מצרכים

150 גר גבינת שמנת

50 גר חמאה רכה

70 גר (2/3 כוס) שקדים טחונים

25 גר (¼ כוס) קמח קוקוס

3 כפות אבקת דלעת מחלבון ללא גלוטן שלנו

2 כפיות א. אפייה

½ כפית מלח

½ כוס פרמזן מגורד

½ כוס מוצרלה

3 כפות מים

3 ביצים

הכנה לעבד במעבד מזון גבינת שמנת+חמאה

להוסיף שאר מצרכים עד שמתערבב היטב

לחםלמזוג לתבנית

לאפות 25-30 דק

לאחסן במקרר

מתאים לתבנית לחם, 10/20

כ15 פרוסות

פוסטים נבחרים
פוסטים אחרונים
bottom of page