top of page

לחם דל פחממה ללא גלוטן עם אבקת חלבון מגרעיני דלעת שלנו

  • איילה בר
  • 4 באוג׳ 2017
  • זמן קריאה 1 דקות

אבקת חלבון מגרעיני דלעת שלנו מעולה ונוחה מאד לאפייה

מצרכים

150 גר גבינת שמנת

50 גר חמאה רכה

70 גר (2/3 כוס) שקדים טחונים

25 גר (¼ כוס) קמח קוקוס

3 כפות אבקת דלעת מחלבון ללא גלוטן שלנו

2 כפיות א. אפייה

½ כפית מלח

½ כוס פרמזן מגורד

½ כוס מוצרלה

3 כפות מים

3 ביצים

הכנה לעבד במעבד מזון גבינת שמנת+חמאה

להוסיף שאר מצרכים עד שמתערבב היטב

לחםלמזוג לתבנית

לאפות 25-30 דק

לאחסן במקרר

מתאים לתבנית לחם, 10/20

כ15 פרוסות

Comments


פוסטים נבחרים
פוסטים אחרונים

© 2025 כל הזכויות שמורות לשקוף שזה טבעי 

bottom of page