קראמבל קמח שקדים


StartFragmentקראמבל באנגלית ושטרויזל בגרמנית- פירורי בצק חמאתי מפוזרים על פירות. העיקר פה הם הפירות, העוגה (פירורים) היא משנית. בגירסתי – הקראמבל עשויים מקמח השקדים החלק שלנו. לחתוך פרי עונתי לפרוסות או קוביות (תפוח, אגס, אפרסק..), לטפטף מעט לימון (או אלכוהול), לפזר מעט קינמון, אם צריך ½ כפית דבש/מייפל, להניח צפוף בתבנית אפייה משומנת קלות בחמאה. לפירורים –לערבב ½ כוס קמח שקדים+ מעט קינמון, להוסיף 40 ג' קוביות חמאה קרה+ כפית דבש, לערבב בתהליך מהיר כדי שהחמאה תישאר קרה את כל הבצק ביד, ואחכ לפורר בי...ן 2 ידיים. לפזר מעל הפירות, לאפות °180 כ-15 דק', להשגיח שלא ישרף. * להגיש עם גלידת וניל / קרם פרש/ שמנת חמוצה. זה טוב ומרענןEndFragment

פוסטים נבחרים
פוסטים אחרונים