קראמבל קמח שקדים

September 8, 2015

קראמבל באנגלית ושטרויזל בגרמנית- פירורי בצק חמאתי מפוזרים על פירות.
העיקר פה הם הפירות, העוגה (פירורים) היא משנית.
 בגירסתי – הקראמבל עשויים מקמח השקדים החלק שלנו.
לחתוך פרי עונתי לפרוסות או קוביות (תפוח, אגס, אפרסק..), לטפטף מעט לימון (או אלכוהול), לפזר מעט קינמון, אם צריך ½ כפית דבש/מייפל, להניח צפוף בתבנית אפייה משומנת קלות בחמאה.
לפירורים –לערבב ½ כוס קמח שקדים+ מעט קינמון, להוסיף 40 ג' קוביות חמאה קרה+ כפית דבש, לערבב בתהליך מהיר כדי שהחמאה תישאר קרה את כל הבצק ביד, ואחכ לפורר בי...ן 2 ידיים.
לפזר מעל הפירות, לאפות °180 כ-15 דק', להשגיח שלא ישרף.
* להגיש עם גלידת וניל / קרם פרש/ שמנת חמוצה.
זה טוב ומרענן

    Please reload

    Featured Posts

    פשוט למריחה - לחמניית יוגורט שטוחה, דקותיים עבודה, ללא גלוטן, דלת פחממה

    October 4, 2019

    1/10
    Please reload

    Recent Posts

    October 19, 2019

    Please reload