top of page

באונטי קוקוס, הכי הכי טעים בעולםםם

קל, זריז, רק 3 רכיבים. טעים, טעים וטעיםםםם

מתאים לכולם - ילדים, ילדים גדולים :), פליאו, טבעוני, פרווה

כשר לפסח


מה צריך?

50 גר חמאת קוקוס

30 גר קוקוס טחון

75 מ''ל חלב קוקוס (חלב קוקוס להכין מחמאת קוקוס: לבלנדר 1 ½ כף חמאת קוקוס + ¾ כוס מים פושרים. מתכון מלא לחלב קוקוס חפשו בבלוג)

למי שזקוק להמתקה - להוסיף לפי הטעם מייפל/דבש

לציפוי: שוקולד מריר (מומלץ מינימום 72%)

איך מכינים?

להניח סיר קטן מעל בן-מארי (מעל אדים), ולהמיס 2-3 דקות חמאת הקוקוס, להוסיף חלב הקוקוס, קוקוס טחון, ואת הממתיק (מייפל/דבש).

לערבב ולהוריד מהאש, למזוג לתבנית צרה וארוכה (תבנית סיליקון, או תבנית אחרת מרופדת בנייר אפייה), לשטח ולהדק, ולהקפיא לפחות שעה.

לשמור על סירי הבן מארי וההמסה לשלב הציפוי.


לפני הוצאה מהמקפיא, להכין את הציפוי

להמיס בסיר ושוב מעל הבן מארי, את השוקולד המריר ומאת קוקוס (ביחס של: 100 גר שוקולד + 2 כפות חמאת קוקוס), לערבב היטב.


להוציא את הבאונטי מהמקפיא, להפריד מהתבנית, לחתוך ל"ברים", ולטבול בשוקולד המומס בעודו חם

- תערובת השוקולד מייד קופאת

להניח על משטח סיליקון להתייבשות מלאה

מעל לזלוף פסי שוקולד דקים או פירורי קוקוס

תחסלו בהנאה


להגיש ומייד לאכול, לשמור בקירור (מקרר או מקפיא), נשמר ימים רבים

אפשר להכין כעוגה


פוסטים נבחרים
פוסטים אחרונים
bottom of page