באונטי קוקוס, הכי הכי טעים בעולםםם

March 21, 2015

הכי קל, זריז, רק 3 רכיבים: 50 גר חמאת קוקוס, 30 גר פתיתי קוקוס, 75 מ''ל חלב קוקוס (חלב קוקוס להכין מחמאת קוקוס: לבלנדר 1 ½  כף  חמאת קוקוס + ¾  כוס מים פושרים. מתכון מלא לחלב קוקוס חפשו בבלוג), שוקולד מריר (מומלץ מינימום  72%), למי שזקוק ל המתקה: 1 כף מייפל/דבש

 

הכנה: בבן-מארי (מעל אדים)  לחמם 2-3 דקות  חמאת קוקוס + חלב קוקוס + פתיתי קוקוס (+ מייפל/דבש), לשטח ולהדק בתבנית צרה וארוכה (אם לא מסיליקון, לרפד קודם בנייר פרגמנט) ולהקפיא לשעה. להוציא ולחתוך לברים, לטבול בציפוי של 100 גר שוקולד מומס + 2 כפות חמאת קוקוס (תערובת השוקולד מייד קופאת). להניח על משטח סיליקון להתייבשות מלאה. לקשט בזילוף פסי שוקולד דקים או פירורי קוקוס

 

אפשר להכין כעוגה

נשמר כמה ימים מחוץ למקרר 

 

אבל אין סיכוי מתחסל קודם 

Please reload

Featured Posts

פשוט למריחה - לחמניית יוגורט שטוחה, דקותיים עבודה, ללא גלוטן, דלת פחממה

October 4, 2019

1/10
Please reload

Recent Posts

October 19, 2019

Please reload