top of page

קוקוס שוקולד מושלם, חברים משתפים

כבר מזמן חמאת הקוקוס בידיים שלכם, מדליק לראות לאן 'לוקחים' אותה ולגלות כל כך הרבה שאפשר לעשות ממנה. חבל שישכח! מפרסמת פה סדרת שיתופים מהפייס' כלשונם

אחד הדברים הכי טעימים שיש- וכלום עבודה Hamutal Schieberקוקוס שוקולד מושלם

לוקחים חמאת קוקוס (רצוי לשים את הצנצנת במים רותחים כדי שהתכולה תהיה נוזלית) ויוצקים שכבה דקה בתבנית כיכר. ממיסים שוקולד ...(המסתי 200 גרם), מריר / חלב / שניהם יחד עם כף או שתיים של חמאת קוקוס. מערבבים. כשחמאת הקוקוס מתמצקת (אחרי כחצי שעה בחוץ או 10 דקות במקרר) יוצקים מעל הקוקוס. מקררים כשעה ושוברים לחתיכות שוקולד מושלמות! אם השוקולד מריר - זה גם טבעוני. ושימו לב שממש לא צריך שום המתקה כי לחמאה יש מתיקות טבעית - וגם סיבים תזונתיים, חומצות שומן עילאיות וחלבון. ממליצה מאוד

פוסטים נבחרים
פוסטים אחרונים
bottom of page