חיפוש
דייסת קוקוס. לבקרים טובים
- ליאור מור-ששון
- 7 בספט׳ 2014
- זמן קריאה 1 דקות
מתכון של ליאור מור-ששון בליווי מחמאה ענקית שהמתכון נולד בזכות חמאת הקוקוס "המדהימה" שלנו (ציטוט אמיתי !!!). אימצנו בשמחה.
רכיבים: 3 כפות חמאת קוקוס, כף קמח קוקוס, ביצה, תמר מג'הול, 1/4 -1/2 כוס מים, מעט קינמון
הכנה: טוחנים הכל יחד, מבשלים על אש קטנטנה עד שמגיעים לסמיכות הרצויה.
ואני מוסיפה שעם זילוף דק של חמאת לוז-קשיו מעל יהיה מושלם לבקרים טובים
Comments