top of page

מקלוני בצק עלים במילוי חמאת קוקוס. ללא תוספת סוכר. 3 דק הכנה

חמאת קוקוס מעולה לאפייה - אין בה נוזלים, היא מתקתקה (לא חייבים המתקה נוספת), והיא שידוך טוב לכל תוספת כמעט: פירות, אגוזים, שוקולד

המתכון להלן, בסיסי ופשוט. תוכלו להוסיף לו כל מה שאתם אוהבים

למרוח מלבני בצק עלים (עדיף בצק עלים חמאה) בגודל כ 20 סמ (אורך) על כ8 סמ (רוחב)

למרוח בחמאת קוקוס, עד סמ מהקצוות

לגלגל ל'סיגר' על גבי משטח עבודה לאורך

לסובב את הקצוות כל אחד בכיוון הנגדי (כמו סגירת צ

לופן של סוכריה)

להכניס לתנור, 180 מעלות עד להזהבה

לקרר קצת ולהגיש

אפשר להוסיף אגוזים, פירות: פרוסות תפוח סמיט

בתמונה: מקלוני בצק עלים במילוי חמאת קוקוס

פוסטים נבחרים
פוסטים אחרונים
bottom of page