top of page

קצפת קוקוס טבעית לגמרי. טבעונית, פרווה, ללא סוכר. נהדרת

קצפת קוקוס נהדרת יציבה ואוורירית. טריה, זמינה, קלה ומאד זולה להכנה.

בהכנת קצפת הקפידו על 3 כללים: שמנת קרה מאד, % שומן גבוה, הקצפה ארוכה יחסית

מה צריך? רק חמאת קוקוס

איך מכינים? פשוט

1. מכינים קרם קוקוס - תבלנדרו 4 כפות חמאת קוקוס טבעית + כוס מים פושרים 45 שניות (מי שצריך להמתיק, אפשר להוסיף כמה טיפות של דבש/מייפל/מעט סוכר)

2. קררו היטב לילה (חשוב מאד!!), ורצוי שתקררו בקערה בה תקציפו (כדי שגם היא תהיה קרה)

3. הקציפו כ-2 דק', התחילו במהירות איטית ועברו למהירות גבוהה, עד שהקצף יציב (אין צורך בתוספת סוכר)

4. החזירו למקרר לכשעתיים לפחות לפני השימוש.

* קצפת קוקוס נשארת יציבה כ24 שעות, וטובה לשימוש כ-3 ימים

* מתאימה לכל שימושי הקצפת

* למילוי עדיף בסמוך להגשה

- ללא סוכר, וללא חומרים מייצבים/ מסמיכים / מתחלבים / מקציפים / מחזקים

פוסטים נבחרים
פוסטים אחרונים
bottom of page