קצפת קוקוס טבעית לגמרי. טבעונית, פרווה, ללא סוכר. נהדרת

August 9, 2014

קצפת קוקוס נהדרת יציבה ואוורירית. טריה, זמינה, קלה ומאד זולה להכנה.

 

בהכנת קצפת הקפידו על 3 כללים: שמנת קרה מאד, % שומן גבוה, הקצפה ארוכה יחסית

 

מה צריך? רק חמאת קוקוס

 

 

איך מכינים? פשוט

1. מכינים קרם קוקוס - תבלנדרו 4 כפות חמאת קוקוס טבעית + כוס מים פושרים 45 שניות (מי שצריך להמתיק, אפשר להוסיף כמה טיפות של דבש/מייפל/מעט סוכר) 

2. קררו היטב לילה (חשוב מאד!!), ורצוי שתקררו בקערה בה תקציפו (כדי שגם היא תהיה קרה) 

3. הקציפו כ-2 דק', התחילו במהירות איטית ועברו למהירות גבוהה, עד שהקצף יציב (אין צורך בתוספת סוכר)

4. החזירו למקרר לכשעתיים לפחות לפני השימוש. 

 

* קצפת קוקוס נשארת יציבה כ24 שעות, וטובה לשימוש כ-3 ימים

* מתאימה לכל שימושי הקצפת

* למילוי עדיף בסמוך להגשה

 

- ללא סוכר, וללא חומרים מייצבים/ מסמיכים / מתחלבים / מקציפים / מחזקים

 

 

 

Please reload

Featured Posts

פשוט למריחה - לחמניית יוגורט שטוחה, דקותיים עבודה, ללא גלוטן, דלת פחממה

October 4, 2019

1/10
Please reload

Recent Posts

October 19, 2019

Please reload