top of page

עבודה עם חמאת קוקוס

  • דינה בס-בלום
  • 22 ביולי 2014
  • זמן קריאה 1 דקות

אני אוהבת לעבוד עם חמאת קוקוס, היא אידיאלית וקלה לעבודה, מקצרת תהליכים, תחליף לחומרי גלם רבים, ומתאימה לרב צורות הבישול והמתכונים (טריים, קרים, חמים) בשל תכונותיה הנהדרות:

  • גוף שומני וממרחי ש''בולע" כל תוספת

  • רכה וטובה לעבודה בטמפ' החדר, ומתקשה תוך דקות ספורות במקרר

  • לא זקוקה לתוספת סוכר – חמאת קוקוס מתקתקה מטבעה (תודות ל 7% סוכרים שיש בקוקוס) ומאפשרת לייצר מתוקים ללא תוספת סוכרים

  • נהדרת כבסיס להכנת מתכונים ללא אפייה (שוקולדים, עוגיות, חטיפים)

  • אידיאלית לאפייה! - אין בה מים ולחות, ויש בה 17% סיבים תזונתיים (במקום קמחים)

  • מתאימה לתבשילים- מסמיכה ומשדרגת כל מנה כמעט (תבשילים, מרקים, דגים, בשרים..)

  • נפלאה למאכלים טריים, שייקים וסלטים (מעניקה טוויסט בטעם ומתיקות)

  • צבעה לבן – משתדכת בקלות עם כל צבע (צבעי מאכל, צבעים טבעיים, ממרחים צבעוניים)

  • ללא גלוטן

  • פרווה

  • מאד מזינה - כף = מנת 'בריאות'

  • מאד טעימה - וזה הכי חשוב : )

ויש בטח עוד כמה דברים שעוד אגלה, ואולי אשמע מכם..

Cocunut.jpg

בתמונה: חמאת קוקוס טבעית, 100% קוקוס. שקוף שזה טבעי

Opmerkingen


פוסטים נבחרים
פוסטים אחרונים

© 2025 כל הזכויות שמורות לשקוף שזה טבעי 

bottom of page