top of page

עבודה עם חמאת קוקוס

אני אוהבת לעבוד עם חמאת קוקוס, היא אידיאלית וקלה לעבודה, מקצרת תהליכים, תחליף לחומרי גלם רבים, ומתאימה לרב צורות הבישול והמתכונים (טריים, קרים, חמים) בשל תכונותיה הנהדרות:

  • גוף שומני וממרחי ש''בולע" כל תוספת

  • רכה וטובה לעבודה בטמפ' החדר, ומתקשה תוך דקות ספורות במקרר

  • לא זקוקה לתוספת סוכר – חמאת קוקוס מתקתקה מטבעה (תודות ל 7% סוכרים שיש בקוקוס) ומאפשרת לייצר מתוקים ללא תוספת סוכרים

  • נהדרת כבסיס להכנת מתכונים ללא אפייה (שוקולדים, עוגיות, חטיפים)

  • אידיאלית לאפייה! - אין בה מים ולחות, ויש בה 17% סיבים תזונתיים (במקום קמחים)

  • מתאימה לתבשילים- מסמיכה ומשדרגת כל מנה כמעט (תבשילים, מרקים, דגים, בשרים..)

  • נפלאה למאכלים טריים, שייקים וסלטים (מעניקה טוויסט בטעם ומתיקות)

  • צבעה לבן – משתדכת בקלות עם כל צבע (צבעי מאכל, צבעים טבעיים, ממרחים צבעוניים)

  • ללא גלוטן

  • פרווה

  • מאד מזינה - כף = מנת 'בריאות'

  • מאד טעימה - וזה הכי חשוב : )

ויש בטח עוד כמה דברים שעוד אגלה, ואולי אשמע מכם..

בתמונה: חמאת קוקוס טבעית, 100% קוקוס. שקוף שזה טבעי

פוסטים נבחרים
פוסטים אחרונים
bottom of page