עבודה עם חמאת קוקוס
- דינה בס-בלום
- 22 ביולי 2014
- זמן קריאה 1 דקות
אני אוהבת לעבוד עם חמאת קוקוס, היא אידיאלית וקלה לעבודה, מקצרת תהליכים, תחליף לחומרי גלם רבים, ומתאימה לרב צורות הבישול והמתכונים (טריים, קרים, חמים) בשל תכונותיה הנהדרות:
גוף שומני וממרחי ש''בולע" כל תוספת
רכה וטובה לעבודה בטמפ' החדר, ומתקשה תוך דקות ספורות במקרר
לא זקוקה לתוספת סוכר – חמאת קוקוס מתקתקה מטבעה (תודות ל 7% סוכרים שיש בקוקוס) ומאפשרת לייצר מתוקים ללא תוספת סוכרים
נהדרת כבסיס להכנת מתכונים ללא אפייה (שוקולדים, עוגיות, חטיפים)
אידיאלית לאפייה! - אין בה מים ולחות, ויש בה 17% סיבים תזונתיים (במקום קמחים)
מתאימה לתבשילים- מסמיכה ומשדרגת כל מנה כמעט (תבשילים, מרקים, דגים, בשרים..)
נפלאה למאכלים טריים, שייקים וסלטים (מעניקה טוויסט בטעם ומתיקות)
צבעה לבן – משתדכת בקלות עם כל צבע (צבעי מאכל, צבעים טבעיים, ממרחים צבעוניים)
ללא גלוטן
פרווה
מאד מזינה - כף = מנת 'בריאות'
מאד טעימה - וזה הכי חשוב : )
ויש בטח עוד כמה דברים שעוד אגלה, ואולי אשמע מכם..

בתמונה: חמאת קוקוס טבעית, 100% קוקוס. שקוף שזה טבעי
Opmerkingen