עבודה עם חמאת קוקוס

אני אוהבת לעבוד עם חמאת קוקוס, היא אידיאלית וקלה לעבודה, מקצרת תהליכים, תחליף לחומרי גלם רבים, ומתאימה לרב צורות הבישול והמתכונים (טריים, קרים, חמים) בשל תכונותיה הנהדרות:

  • גוף שומני וממרחי ש''בולע" כל תוספת

  • רכה וטובה לעבודה בטמפ' החדר, ומתקשה תוך דקות ספורות במקרר

  • לא זקוקה לתוספת סוכר – חמאת קוקוס מתקתקה מטבעה (תודות ל 7% סוכרים שיש בקוקוס) ומאפשרת לייצר מתוקים ללא תוספת סוכרים 

  • נהדרת כבסיס להכנת מתכונים ללא אפייה (שוקולדים, עוגיות, חטיפים)

  • אידיאלית לאפייה! - אין בה מים ולחות, ויש בה 17% סיבים תזונתיים (במקום קמחים)

  • מתאימה לתבשילים- מסמיכה ומשדרגת כל מנה כמעט (תבשילים, מרקים, דגים, בשרים..)

  • נפלאה למאכלים טריים, שייקים וסלטים (מעניקה טוויסט בטעם ומתיקות)

  • צבעה לבן – משתדכת בקלות עם כל צבע (צבעי מאכל, צבעים טבעיים, ממרחים צבעוניים)

  • ללא גלוטן

  • פרווה

  • מאד מזינה - כף = מנת 'בריאות'

  • מאד טעימה - וזה הכי חשוב : )

ויש בטח עוד כמה דברים שעוד אגלה, ואולי אשמע מכם..

 

 

בתמונה: חמאת קוקוס טבעית, 100% קוקוס. שקוף שזה טבעי

Please reload

Featured Posts

פשוט למריחה - לחמניית יוגורט שטוחה, דקותיים עבודה, ללא גלוטן, דלת פחממה

October 4, 2019

1/10
Please reload

Recent Posts

October 19, 2019

Please reload