מעדן קוקוס, קינוח דל פחממות, ללא לקטוז, ללא תוספת סוכר - לילדים קטנים וגדולים
הכינו קצפת קוקוס (לפי פוסט מיולי) ותוסיפו לפי בחירתכם: פירות, אגוזים, קונפיטורה, נטיפי/פירורי שוקולד. טעים ואפילו טוב לבריאות
קצפת קוקוס טבעית לגמרי. טבעונית, פרווה, ללא סוכר. נהדרת
קצפת קוקוס נהדרת יציבה ואוורירית. טריה, זמינה, קלה ומאד זולה להכנה. בהכנת קצפת הקפידו על 3 כללים: שמנת קרה מאד, % שומן גבוה, הקצפה ארוכה...
אוכל שחור?
אוכל שחור? כן, כן, כן.. שימוש בחומרי גלם שחורים מאפיין מטבח העילי, הם בולטים, דרמתיים ויוקרתיים - כמו קוויאר, פטריות כמהין, צדפות, פירות...