ביצ'רין – משקה אספרסו ושוקולד עשיר סמיך וחם. להתמכר

October 19, 2018

ביצ'רין - משקה חם בשכבות של אספרסו, שוקולד נוזלי וקצפת, שעולים לרגל לטורינו כבר 250 שנה לשתות אותו בכוס עגולה ושקופה ומתמכרים וחולמים עליו עד לביקור הבא. אבל!! לא צריך לסע רחוק, הכנו ביצ'רין עשיר, סמיך וממכר – ב-2 גירסאות מקורית וטבעונית. ניסינו והתעלפנו. השקעה שווה

 

גירסתינו לביצ'רין הארדקור, שקוף שזה הכי טבעי

*אנחנו מעדיפים עם חלב קוקוס

מה צריך?

חלב מלא / 3 כפות חמאת קוקוס*

2 כפות ממרח-קרם אגוזים שוקולד מריר 85%

½ כוס שמנת מתוקה

1 כף דבש/ מייפל/ סירופ קוקוס / סוכר או כל ממתיק לטעמכם

כוס אספרסו מושקע

קינמון, אבקת קקאו

איך מכינים ביצ'רין?

להכין חלב קוקוס (לבלנדר 2 כפות חמאת קוקוס + כוס קטנה מים פושרים) / או להשתמש בחלב מלא

לחמם בסיר 2/3 כוס חלב קוקוס/מלא, תוך כדי ערבוב להוסיף 2 כפות ממרח קרם אגוזים שוקולד מריר 85%, להמשיך חימום וערבוב עד להרתחה קלה, למי שזקוק להמתקה זה הזמן להוסיף 1 כף סירופ קוקוס (אנחנו הוספנו) / סוכר / דבש

למזוג לכוס שקופה

להכין ולמזוג כוס אספרסו מעל לקרם שוקולד שבכוס (בעדינות)

לפזר מעט קינמון

למלא שכבה שלישית בקצפת שמנת מתוקה

לפזר קקאו

 

גירסתינו לביצ'רין מעולה ללא חלב (טבעוני), ושקוף שזה הכי טבעי

מה צריך?

3 כפות חמאת קוקוס

2 כפות ממרח-קרם אגוזים שוקולד מריר 85%

1 כף דבש/ מייפל/ סירופ קוקוס / סוכר  וכו' ממתיק לטעמכם

כוס אספרסו

קינמון, אבקת קקאו

איך מכינים ביצ'רין טבעוני?

מכינים קרם קוקוס עשיר -לבלנדר דקה 3 כפות חמאת קוקוס +1 כוס מים פושרים

לחמם בסיר ¾ מכמות קרם קוקוס

תוך כדי ערבוב להוסיף 2 כפות ממרח קרם אגוזים שוקולד מריר 85%, להמשיך ערבוב וחימום עד להרתחה קלה ולקבלת תערובת אחידה,

למי שזקוק להמתקה זה הזמן להוסיף 1 כף סירופ קוקוס (אני הוספתי) / סוכר / דבש

למזוג קרם שוקולד לכוס שקופה

למזוג מעל ובעדינות כוס אספרסו טוב 

לפזר מעט קינמון

להקציף קרם קוקוס לקצפת, ולהניח מעל לאספרסו

לפזר קקאו

טעעעיםםםם 

איך מכינים חלב קוקוס? איך מכינים קצפת קוקוס? חפשו כאן בפוסטים קודמים

#שקוף_שזה_טבעי #שוקולד #קקאו #קוקוס #דבש

 

 

 

 

 

 

Please reload

Featured Posts

פשוט למריחה - לחמניית יוגורט שטוחה, דקותיים עבודה, ללא גלוטן, דלת פחממה

October 4, 2019

1/10
Please reload

Recent Posts

October 19, 2019

Please reload