לחם דל פחממה ללא גלוטן עם אבקת חלבון מגרעיני דלעת שלנו

August 4, 2017

 

 אבקת חלבון מגרעיני דלעת שלנו מעולה ונוחה מאד לאפייה

מצרכים

150 גר גבינת שמנת

50 גר חמאה רכה

70 גר (2/3 כוס) שקדים טחונים

25 גר (¼ כוס) קמח קוקוס

3 כפות אבקת דלעת מחלבון ללא גלוטן שלנו

2 כפיות א. אפייה

½ כפית מלח

½ כוס פרמזן מגורד

½ כוס מוצרלה

3 כפות מים

3 ביצים

הכנה
לעבד במעבד מזון גבינת שמנת+חמאה

להוסיף שאר מצרכים עד שמתערבב היטב

 לחםלמזוג לתבנית

לאפות 25-30 דק

 

לאחסן במקרר

מתאים לתבנית לחם, 10/20

כ15 פרוסות

Please reload

Featured Posts

פשוט למריחה - לחמניית יוגורט שטוחה, דקותיים עבודה, ללא גלוטן, דלת פחממה

October 4, 2019

1/10
Please reload

Recent Posts

October 19, 2019

Please reload