top of page

עוגה שוקולדית גלידתית טעימה רצח, מוסית וקלילה

עוגה גלידתית טעימה רצח, שוקולדית, מוסית, קלילה ומרעננת. מכינים אותה בדקות ונהנים המון ימים. כל הטעם הזה בזכות קרם שוקולד מריר 85% שלנו - שעושה קסמים.

מה? איך? וכמה?

קודם כל בצק פריך אם יש לכם מתכון פריך מנצח? לכו עליו הגירסא הקבועה שלנו לבצק פריך - טבעוני / פליאו / מועט רכיבים - ככה אנחנו אוהבים 120 גר שקדים טחונים 100 גר חמאה רכה או 80 מ"ל שמן קוקוס עדין כמו שלנו 2-3 כפות דבש או מייפל או כל ממתיק טיפת תמצית וניל טבעית (לא חייב) ¼ כפית אבקת אפייה (לא חייב) - לערבב, לכדרר, להכניס לקירור 5 דק, לשטח עם כף היד ול"רפד" תבנית אפייה (על גבי נייר אפייה) – לא לדאוג לצורה ולחיבורים כי לא יראה, בשיטה המושקעת - לרדד כדור בצק בין 2 ניירות אפייה ואת "שטיח" הבצק על הנייר התחתון להניח בתבנית. - להכניס לתנור שחומם מראש 170° , לאפות 15- 10 דק (עד שמזהיב ומתחיל להתכווץ מעט בקצוות)

לקרם שוקולד אלוהי בכל ורסיה שתכינו עם הקרם שוקולד 85% יצא מדהים כי הוא עושה את העבודה.

הנה ההמלצה שלנו לשוקולד מוסי לציפוי עוגת גלידה

2/3 צנצנת ממרח קרם שוקולד מריר 85% שלנו + 5 כפות שמן קוקוס באיכות של השמן שלנו, 2 כפות דבש או מייפל, שמנת מתוקה 6 כפות + 3/4 כוס מים (או קרם קוקוס), בררררבלנדר, לשפוך מעל לבצק הפריך, ולמקפיא. חכו שעתיים - ויש.

עוגה קר גלידתית, תפרסו עם סכין חדה קוביות או משולשים, תכניסו חזרה למקפיא.

כל ביס פינוק וטעיםםםם, נשמרת המון ימים במקפיא. תכינו לכם, כדאי כדאי.

ממרח קרם שוקולד מריר 85 למצור בחנויות הטבע או משלוח עד אליכם הביתה – להזמנות מחנות האונליין שלנו shakoof-tivi.co.il

פוסטים נבחרים
פוסטים אחרונים
bottom of page