top of page

ארטיק שוקולד או אולי פרלין קר

במיוחד לתחילת הקיץ - ארטיק שוקולד רך על גבול הפרלין הקר, משו טעים ומרענן בחום הישראלי. קל-קל, זריז, בלי חימומים במטבח ויאאאאאמי.


מה? איך? וכמה?

1/3 צנצנת ממרח קרם שוקולד מריר 85% שלנו, 2 כפות שמן קוקוס באיכות של השמן שלנו, טיפת דבש או מייפל, שמנת מתוקה 3 כפות + 1/4 כוס מים ובבבררררלנדר,

למזוג לתבניות סיליקון של ארטיק או פרלינים, מקפיא. ויש.


שיהיה קיץ קר, טעים, בריא וחופשי

פוסטים נבחרים
פוסטים אחרונים
bottom of page