ארטיק שוקולד או אולי פרלין קר

 

במיוחד לתחילת הקיץ  - ארטיק שוקולד רך על גבול הפרלין הקר, משו טעים ומרענן בחום הישראלי. קל-קל, זריז, בלי חימומים במטבח ויאאאאאמי.

 

מה? איך? וכמה?

1/3 צנצנת ממרח קרם שוקולד מריר 85% שלנו, 2 כפות שמן קוקוס באיכות של השמן שלנו, טיפת דבש או מייפל, שמנת מתוקה 3 כפות + 1/4 כוס מים ובבבררררלנדר,

למזוג לתבניות סיליקון של ארטיק או פרלינים, מקפיא. ויש.

 

שיהיה קיץ קר, טעים, בריא וחופשי

shakoof-tivi.co.il #שוקולד #שקוף_שזה_טבעי

Please reload

Featured Posts

פשוט למריחה - לחמניית יוגורט שטוחה, דקותיים עבודה, ללא גלוטן, דלת פחממה

October 4, 2019

1/10
Please reload

Recent Posts

October 19, 2019

Please reload