טארט טאטין תפוחים אניסי ללא גלוטן

 

כשחם ולח מה בא? קינוח קר, קליל וחמצמץ עם מינימום התעסקות במטבח, לא?

אז הלכנו על טארט טאטין תפוחים ללא גלוטן. קל קל, טעים טעים

 

מה? כמה? 

4 תפוחי גראנד סמית קלופים

150 גר' חמאה

3 כפות דבש (מייפל, סוכר)

3 כפות דבש אניסי

200 גר' שקדים טחונים טריים

תמצית וניל טבעית

 

איך? 

- תמיסו במחבת 50 גר חמאה, להוסיף 3 כפות דבש אניסי (או סוכר) , כשנמס ומתאחד להוסיף תפוחים קלופים חתוכים לשמיניות, לקרמל עד שהתפוחים מתרככים. אם בא לכם להשקיע אז לכו על תוספת של טיפה'לה תמצית וניל טבעית למתבת לפני שתורידו מהאש.

תניחו את התפוחים בצורה יפה בתבנית, תשפכו מעל את הסירופ מהמחבת, ותפנקו בקינמון.

- תכינו את הבצק הפריך הכל כך פשוט והללא גלוטן- תערבבו שקדים טחונים עם 100 גר' חמאה רכה, תמתיקו בדבש רגיל או מייפל (לפי טעמכם), ותשביחו עם טיפות וניל - תערבבו היטב, תכדררו, ותקררו 10 דק'.

תכסו את התפוחים בפירורי בצק פריך, ו- 170° בתנור חם. 

תוציאו, תקררו מעט, תהפכו לצלחת הגשה. ליד כף שמנת חמוצה או קרם פרש - מוש. 

וו'אלה - טארט טאטין 

 

מזכירים לכם שתוכלו להזמין עד הבית דבש אניסי ושקדים טחונים ועוד מהדברים הטובים שלנו, כנסו לחנות שלנו 

Please reload

Featured Posts

פשוט למריחה - לחמניית יוגורט שטוחה, דקותיים עבודה, ללא גלוטן, דלת פחממה

October 4, 2019

1/10
Please reload

Recent Posts

October 19, 2019

Please reload