חרוסת אפשר כל השנה
אני מאלה שמכינים.ות ארוחת חג קרוב למקור אבל שמחפשים טוויסט ורעננות בטעם, קצת הפתעה והתחדשנות. כזו היא החרוסת שיצאה טובההה - על בסיס הזכרונות ועם 'שפיץ' מרענן קצת חמוץ וקצת מתוק.
מעולה לערב הפסח, מעולה לארוחת הבוקר למחרת עם יוגורט וגרנולה. כל כך טעימה שבעצם למה לא לאכול חרוסת כל השנה?
אז מה צריך?
תפוחי גרנד סמית חמצמצים מגורדים גס, שברי אגוזי מלך, יין אדום ודבש-סומאק
תערבבו הכל, וזהו
חג אביב שמח