שקדים קלויים

שקדים קלויים (או אגוזי מלך) אנחנו לא אוהבים אותם נדבקים-מתוקים אבל מאד אוהבים תיבול כמעט לא מורגש מתקתק גי'נג'רי, אולי לא בולט אבל עושה אותם שווים במיוחד.

תנשנשו, תארחו, קחו לדרך, תטבלו רנולה, תעשו לעצמכם 'שמח' כשבא משו טוב.

מה צריך?

שקדים עם הקליפה, איזה שיש: גדולים , שבורים, חצויים

כף דבש ג'ינג'ר + 3 כפות מים

ואז...

להניח שקדים בתבנית קטנה מרופדת בנייר אפייה

לערבב מים ודבש היטב, לשפוך על שקדים

לערבב-לצפות שקדים עם הידיים, ולצפות את כל השקדים בטיפה מהדבש

- קל להבחין מתי 'מצופים' טוב - כשקליפה במראה 'מבריק' 'רטוב'

לאפות בתנור שחומם מראש לחום של 170

לערבב מדי פעם, שלא ישרף

לקרר, ולסגור במיכל אטום רק כעבור שעתיים לפחות

פוסטים נבחרים
פוסטים אחרונים

© 2020 כל הזכויות שמורות לשקוף שזה טבעי