מקורמל. שוקולד פיסטוק - הפרלין הכי הכי טעים שיצא לנו

November 3, 2019

 

ממרח קרם שוקולד לבן פיסטוק שלנו ב'קירמול' - ממלא עונגרך נמס בפה. 

כי פיסטוק שוקולד לבן שלנו עשיר מאד בחמאת קקאו שעושה את המרקם לכל כך מעולה בקירמול, אבל מעל לכל - הטעם!! הטעםאחד המעולים שתטעמו, אחרי הפרלין הזה "רק-שוקולד" כבר לא יעשה לכם את זה.

 

מה צריך? רק ממרח-קרם פיסטוק שוקולד לבן שלנו

 

איך מכינים? ממש פשוט... ועם סבלנות

לחמם תנור ל100

לרפד תבנית בנייר אפייה ולרוקן צנצנת ממרח-קרם פיסטוק שוקולד לבן, להכניס לתנור

ל7-5 דק שהממרח ימס, לשטח עם מרית סיליקון ולערבב קלות, להמשיך

כל 10 דק במשך כשעה לערבב בעדינות

לא לדאוג - גם אם נראה שהשוקולד מתמצק או הופך ל"פירורי", להמשיך לערבב למסה אחידה עד שימס חזרה  

להיזהר שלא ישרף ושלא ישתנה הצבע

להוציא, לערבב ולמזוג לתבנית מרופדת ב"נייר אפייה" או תבניות סיליקון, ולהכניס למקרר. 

לאחר קירור לחתוך לריבועים בגודל רצוי

 

לאקסטרה שחיתות

לצפות בשוקולד מריר. להוציא מקירור, לטבול בשוקולד מריר 'נוזלי' (רצוי 85% ומעלה), לקרר

להכין 2 שכבות - תחתית קרם קוקוס (מחמאת קוקוס שלנו) - לקרר כ20 דק, למזוג מעל שכבת פיסטוק-שוקולד מקורמל

 

WOW - אחרי הפרלין הזה רק-שוקולד רגיל כבר לא יעשה לכם את זה.
 

Please reload

Featured Posts

פשוט למריחה - לחמניית יוגורט שטוחה, דקותיים עבודה, ללא גלוטן, דלת פחממה

October 4, 2019

1/10
Please reload

Recent Posts

October 19, 2019

Please reload