top of page

קוקוס-פיסטוק-שוקולד פלקס, ולפזר ולפזר ולפזר

פלקס קוקוס ושוקולד זה טיפ הכי שווה, שמעיף כל מנה - מתוקה או מלוחה, מקינוח, לפרלין או גרנולה ועד לסלט או מרק. להכין ג'ארה ולפזר מעל כל מנה... ולפזר ולפזר ולפזר

מה צריך?

קוקוס טחון

איך מכינים? הכי פשוט

לרפד תבנית בנייר אפייה, 2-3 כפות קרם פיסטוק שוקולד לבן ההורס שלנו,

ולהכניס לתנור שחומם מראש על 160, להמסה.

למרוח את השוקולד המומס על נייר האפייה, ולפזר מעל שכבת קוקוס טחון

להחזיר לתנור, ולערבב מעת לעת קוקוס ושוקולד

להוציא כשהקוקוס נהיה צהבהב, לפחות אחרי 10 דק

לקרר היטב

ולפזר...לפזר...לפזר

פוסטים נבחרים
פוסטים אחרונים
bottom of page