עוגיית פרוסות שקדים - הוורסיה הטעימה שלנו, ללא סוכר, ללא גלוטן
תכננתי הרבה זמן להכין אותן, ידעתי שהן יהיו טעימות, אבל לא חשבתי שהן יהיו כל כך קלות להכנה - ככה אני אוהבת.
כדי להמנע מסוכרים החלפנו את הסוכר באבקה מתוקה פרביוטית מעולש שלנו ו.. WOW מושלם - היא מקציפה את החלבון וממתיקה את העוגייה בצורה מושלמת - ומהווה אלטרנטיבה מושלמת לסוכר - טעימה, מתוקה ועם ערך גליקמי נמוך - לגמרי בשורה לנמנעים מסוכר.
רק 4 חומרי גלם, הכנה קצרה בקערה אחת, אפייה זריזה, ו - לסטודנטים שכותבים לי שבריא וטוב זה סבבה אבל יקר - חישבתי - רק 65 אג' לעוגיית שקדים, סבבה?
פשוט, זריז, הוגן, טעים, ללא סוכר
מה צריך כדי להכין 17 עוגיות שקדים? רק..
100 גר' שקדים פרוסים דק דק
3 כפות אבקה מתוקה פרביוטית מעולש
1 חלבון
מעט תמצית וניל טובה (נוזלית)
1/2 כפית דבש סומאק (אפשרי)
איך מכינים? פשוט !
להקציף חלבון, להוסיף אבקת עולש מתוקה, עד שהקציפה מתייצבת ו"חזקה",
להוסיף שאר חו"ג: שקדים, תמצית וניל, דבש - לערבב בעדינות עד שהתערובת אחידה,
להניח ערימה קטנה בעזרת 2 כפיות בתבנית מרופדת בנייר אפייה,
להכניס לתנור שחומם מראש ל170, לאפות כ15 דק או עד שמזהיב. לקרר.
קפה טוב יש? זהו, זה מה שצריך כדי ליהנות