top of page

עוגיית פרוסות שקדים - הוורסיה הטעימה שלנו, ללא סוכר, ללא גלוטן

תכננתי הרבה זמן להכין אותן, ידעתי שהן יהיו טעימות, אבל לא חשבתי שהן יהיו כל כך קלות להכנה - ככה אני אוהבת.

כדי להמנע מסוכרים החלפנו את הסוכר באבקה מתוקה פרביוטית מעולש שלנו ו.. WOW מושלם - היא מקציפה את החלבון וממתיקה את העוגייה בצורה מושלמת - ומהווה אלטרנטיבה מושלמת לסוכר - טעימה, מתוקה ועם ערך גליקמי נמוך - לגמרי בשורה לנמנעים מסוכר.

רק 4 חומרי גלם, הכנה קצרה בקערה אחת, אפייה זריזה, ו - לסטודנטים שכותבים לי שבריא וטוב זה סבבה אבל יקר - חישבתי - רק 65 אג' לעוגיית שקדים, סבבה?

פשוט, זריז, הוגן, טעים, ללא סוכר

# ללא גלוטן #ללא סוכר #ללא עמילנים #ללא חומרי התפחה

מה צריך כדי להכין 17 עוגיות שקדים? רק..

100 גר' שקדים פרוסים דק דק

1 חלבון

מעט תמצית וניל טובה (נוזלית)

1/2 כפית דבש סומאק (אפשרי)

איך מכינים? פשוט !

להקציף חלבון, להוסיף אבקת עולש מתוקה, עד שהקציפה מתייצבת ו"חזקה",

להוסיף שאר חו"ג: שקדים, תמצית וניל, דבש - לערבב בעדינות עד שהתערובת אחידה,

להניח ערימה קטנה בעזרת 2 כפיות בתבנית מרופדת בנייר אפייה,

להכניס לתנור שחומם מראש ל170, לאפות כ15 דק או עד שמזהיב. לקרר.

קפה טוב יש? זהו, זה מה שצריך כדי ליהנות

פוסטים נבחרים
פוסטים אחרונים
bottom of page