מלבי טבעוני - ייצג את המטבח הישראלי באיטליה - שקוף, טבעי ומנצח

October 21, 2018

קינוח מנצח, ייצג את המטבח הישראלי בכנס עולמי באיטליה, כנס של מזון וחומרי גלם מסורתיים-אמיתיים - מלבי טבעוני מחלב שקדים (הוכן מסקראץ) בסירופ דבש סומאק שקוף שזה טבעי ומנצח.

 

מתכון מלבי חלב שקדים וסירופ דבש סומאק, שף נדב מלין (קייטרינג לואיזה) 

איך מכינים?
שלב 1: חלב שקדים מסקראץ
משרים שקדים ל-8 שעות, קולפים
מבלנדרים 2 כוסות שקדים + 6 כוסות מים
סוחטים היטב בגאזה/מגבת
שלב 2: מלבי
שוקלים 3 ליטר חלב שקדים מסונן
- מרתיחים 2.5 ליטר עם 150 מ"ל רוזטה, 
- בתוך 1/2 ליטר חלב שקדים (2כוסות) בטמפ החדר, ממיסים 170 גר עמילן תירס
- מערבבים באיטיות לתוך החלב חם, ממשיכים לבחוש היטב תוך כדי המשך בישול, על פי צורך מוסיפים רוזטה. 
שופכים לכוסות הגשה, מקררים לפחות שעתיים. 
שלב 3: סירופ
מכינים סירופ מדבש סומאק (2/3) ומים (1/3), מוסיפים תבלינים לפי טעם. שופכים מעל מלבי מוקרש.
מגישים ‌מתכון מנצח 😊
#שקוףשזהטבעי #דבש_סומאק #דבש #מלבי

 

 

Please reload

Featured Posts

פשוט למריחה - לחמניית יוגורט שטוחה, דקותיים עבודה, ללא גלוטן, דלת פחממה

October 4, 2019

1/10
Please reload

Recent Posts

October 19, 2019

Please reload