top of page

לחמניות רכות וטעימות ללא קמח, דלות פחממה וללא תוספת סוכר. 3 דק' עבודה

  • דינה בס בלום
  • 10 באוק׳ 2018
  • זמן קריאה 1 דקות

לחמניות רכות ואווריריות ללא קמח, דלות פחממה, עשויות חמאת אגוזי לוז-קשיו נפלאה לא מתוקות (ואפשר כן מתוקות - תלוי בכם). הכי מתאים כשרוצים לפנק ולילדים שבערך לא אוהבים כלום :) לאכול חם ולהקפיא ש"יהיה".

מה צריך ל - 12 לחמניות?

3 כפות סילאן / מייפל / דבש

1 כפית אבקת אפייה

4 ביצים

ואם אוהבים מאפה מתקתק "עוגתי", להוסיף 1/4 כפית תמצית וניל ולבדוק המתקה

איך מכינים?

לחמם תנור ל - °180

לערבב את כל החומרים יחד

למזוג לתבניות סיליקון שקעים, אין צורך לשמן

לאפות כ20-25 דק (לא לייבש, מבחן הקיסם או עד שהחלק העליון מעט מתקשה). להוציא ולקרר.

ליהנות עם מלא חמאה או גבינות צהובות, וגם בלי כלום

טעיםםם

ความคิดเห็น


פוסטים נבחרים
פוסטים אחרונים

© 2025 כל הזכויות שמורות לשקוף שזה טבעי 

bottom of page