top of page

לחמניות שוקולד ללא קמח/גלוטן, פרווה. איזה טיפוס אתם?


לחמניות כיף וטובות למוראל, כמו שאומרים הצרפתים :)

הן טעימות בסיסיות ומועטות מצרכים, ואפשר לגוון ולהעשיר אותן במתיקות, אגוזים או שוקולד צ'יפס - הכיף הוא שמכינים אותן אחת-אחת, ואפשר לפנק כל אחד כפי שהוא מעדיף – גירסת הבייסיק לשומרי המשקל, שוקולד צ'יפס לקטנטנים ולילדים שבנינו ואגוזים למתפנקים – תחליטו איזה "טיפוס" אתם :)

מכינים אותן כמו שמכינים לחמניות טחינה, רק עם חמאת הלוז-קשיו במקום, השאר - כמו שאתן/ם מעדיפים ורגילים

מה צריך?

6 כפות חמאת לוז-קשיו

4 ביצים

1 כפית אבקת אפייה

1 כף או יותר דבש / סילאן (תחליטו על רמת מתיקות רצוייה)

אופציה: ½ כפית קקאו

מעט-מעט מלח

תוספות: שוקולד ציפס, / אגוזים

מה עושים?

מחממים תנור ל180

מערבבים היטב, תחילה את הלוז-קשיו והביצים, מוסיפים את שאר חומרי הגלם

וממשיכים לערבב היטב,

משמנים תבנית שקעים בתרסיס שמן קוקוס ומוזגים את הבלילה

מכניסים לתנור חם, ומוציאים כשהחלק העליון מתבקע ומתקשה מעט

מקררים היטב ... ומתאפקים עד ש..

נהנים, ואם נשאר מקפיאים להמשך התענוג

פוסטים נבחרים
פוסטים אחרונים
bottom of page