top of page

אין על מה למרוח? קבלו!! הכי טוב, הכי טעים, וכל כך קל - קרקר שקדים ללא גלוטן


"על מה למרוח"? "בא לי לנגב קוטג'", "בא לי משהו טרי אבל!! לא רוצה לחם ולא דגנים" אז לא להתייאש!! קבלו קרקר שקדים פריך מעולה, הכי טעים וכל כך קל להכנה. ללא דגנים, ללא גלוטן, ללא מוצרי חלב. שיהיה לעבודה, לדרך, לטיול, לבית.

אז מה צריך?

1 כוס שקדים טחונים

1 כפית סודה לשתייה

מעט מלח

2 כפות תבלינים (שמתי אורגנו טרי, צילי חריף)

שומשום שחור, לבן

3 כפות שמן זית

ביצה

איך עושים?

מערבבים יבשים, מוסיפים שמן זית וביצה טרופה, ממשיכים לערבב היטב,

מוסיפים תבלינים וזרעים.

לשים בצק, משטחים בין 2 ניירות אפייה

זה הזמן לפזר מעל גרעיני דלעת / חמנייה / עוד שומשום - למי שרוצה (לשטח מעט לתוך הבצק), חותכים עם סכין חדה להפרדה קלה בהמשך,

170 מעלות בתנור חם, כ-15 דקות (תדעו שמוכן גם לפי הזרעים שפיזרתם מעל).

נשאר לכם רק להניח או למרוח משהו טעים - קרקר, סיפור פריך

פוסטים נבחרים
פוסטים אחרונים
bottom of page