top of page

קראמבל תפוחים פריך אישי ללא סוכר ללא גלוטן

סוכרים? לא בעוגה הזו !! ולמרות זאת הקראמבל טעים כל-כך, מתוק, פריך ונהדר. אז איך??? השתמשנו להמתקה קלה באבקת סיבים תזונתיים מתוקה חדשה שלנו - היא לבנה, טעימה ומתוקה, עם ערך גליקמי נמוך (55), היא פרביוטית - ידידותית לעיכול ומחזקת את החיידקים הטובים במעיים. ולטעם טוב - עושה עבודה נהדרת בהמתקת משקאות, קינוחים ועוגות. הקראמבל הזה, אגב - הולך יופי עם תפוחים, אגסים ופירות "קשים" אחרים. קל-קל-קל.

אז מה צריך?

120 ג' חמאה

1 כפית דבש סומאק

1 תפוח חמוץ (פינק ליידי, גראנד סמית)

איך מכינים?

- להכנת הבצק

להמיס חמאה בבן-מארי

להוסיף קמח שקדים מופחת שומן + אבקה מתוקה של סיבים מתוקים מעולש (פרביוטית)

לערבב היטב, למי שזקוק לתגבור המתקה להוסיף 1/4 כפית דבש סומאק חמצמץ שלנו,

לחלק בצק ל-2 מנות: 3/4 לתחתית עוגה, 1/4 מנה לקראמבל (פירורים)

- את מנת הקראמבל להכניס למקרר

לבצק העוגה להוסיף ביצה מוקצפת ידנית + כפית דבש סומאק חמצמץ, ללוש ידנית קלות לבצק אחיד, לחלק ל-6 ולשטח ב-6 תבניות אישיות.

לפרוס רבעי תפוח חמצמץ דק, להניח כמניפה מעל לבצק, לפורר מעל את בצק הקראמבל הקר.

לאפות בתנור חם 180, כחצי שעה.

קראמבל ללא סוכר אבל ממש יותר טעים

פוסטים נבחרים
פוסטים אחרונים
bottom of page